Preskočite na sadržaj

Caffe aparat A200

Opis proizvoda


Esencija savršenstva

Za nas u Frankeu, užitak predstavlja savršena kava pripremljena s lakoćom. S A200 stvorili smo aparat za kavu koji to savršeno utjelovljuje.
Kao i uvijek, prvi dojmovi su vizualni. To zatim potvrđuje sveukupno senzualno iskustvo – sve daje osjećaj visoke kvalitete, baš kao što treba biti.

Rukovanje prati intuitivnu logiku koja stavljanje A200 u rad čini dječjom igrom. Čak i mehanički zvuk keramičkog mlinca gradi povjerenje.
Tada dolazi miris svježe kuhane kave! Zatim slijedi prvi gutljaj savršene kreme i ponovno otkrivanje izvorne arome.
Ovaj aparat je Franke od početka do kraja!

 

 

Užitak na koji možete uvijek računati

A200 je dizajniran tako da se može pustiti u rad i koristiti bez čitanja priručnika – jednostavno ga priključite i počnete s radom!
Ovo je remek-djelo švicarskog inženjeringa koje svakodnevno korištenje A200 čini osvježavajuće jednostavnim.
Jednostavan, a prilagodljiv rad A200 vas poziva da definirate čak do 18
proizvoda i spremite ih u meni. Detaljno odredite koliko napitaka želite pripremiti. Hoće li to biti etiopska divlja kava iz lijevog mlinca ili vaša omiljena ekvadorska Arabica iz desnog mlinca? Da trajanje kuhanja bude
kraće ili dulje? Želite li dodati malo više ili manje mlijeka? Drugo, zatim odlučite kojim redoslijedom su vaši napitci organizirani u meniju, tako da se vaši favoriti pojavljuju pri samom vrhu. A200 vas vodi kroz konfiguraciju
jednostavnim, intuitivnim koracima. Proces je jednostavan i prilagodljiv.

web-A200-FM_ohneDL_SU05_black-line_01-2015

web-Redoslijed

Novi standard udobnosti

Kvalitete A200 se impresivno same otkrivaju u svakodnevnoj profesionalnoj upotrebi. Uzmite za primjer koncept čišćenja. Upute na zaslonu vas vode kroz postupak čišćenja korištenjem ilustracija uređaja i jednostavnim koracima.
Dok detaljne upute slikovno pokazuju što činiti, iskusniji korisnici mogu proći kroz program u par jednostavnih koraka. Sve to traje samo par minuta – bez korištenja priručnika ili upoznavanja s uređajem – i mogu se provesti bez ikakvog prethodnog znanja.

web-shema-aparata

 

Stvaranje užitka

Dijelovi A200 zajedno rade besprijekorno kako bi se osiguralo optimalno uživanje. To počinje s velikim spremnikom kave u zrnu, koji je sam po sebi pravi podvig inženjerstva. Otključava se pomoću središnjeg mehanizma zaključavanja i istovremeno je zapečaćen na dnu. Sad se jednostavno može ukloniti radi čišćenja ili dopunjavanja zrnima kave. Poklopac ima silikonsku brtvu kako bi se sačuvala aroma zrna i također je dostupan s mehanizmom zaključavanja.

Kako bi se postiglo savršeno uživanje u kavi, A200 se isporučuje iz tvornice s dva keramička mlinca, kod kojih se finoća mljevene kave može jednostavno, ali precizno podesiti. Dvije rotirajuće kontrole su smještene ispod spremnika za zrna i tako su lako dostupne i jednostavne za prilagođavanje. Jedinici za kuhanje direktno se pristupa sa strane te se može s lakoćom ukloniti bez korištenja alata. Čišćenje i održavanje su sada vrlo lak posao. Praktična jedinica za kuhanje u obliku kapsule je kao opcija dostupna za čistu, jednostavnu pripremu čokoladnih napitaka.

 

Jednostavno korištenje za maksimalnu higijenu

A200 je besprijekorno povezan sa još jednom Franke inovacijom – FoamMaster™. S ovim naprednim sustavom obrade mlijeka, možete podesiti gustoću pjene za specifičan napitak. Zahvaljujući visokopreciznoj kontroli temperature mlijeka – temperaturna sonda nalazi se izravno u posudi za mlijeko – kvaliteta mliječne pjene je zajamčena te je bez premca.

desk

 

 

 

 

 

Karakteristike

Napon (V) 200-240V / grijač šalica (120 šalica) 200-240V
Struja (A) 16
Snaga (W) 2,4 - 2,75 kW / grijač šalica 82 W
Dovodna cijev Ako je moguće kod instalacije: netretirana voda (ne od kućnog sustava dekalcifikacije)
Pritisak vode 80 do 800 kPa (0,8 do 8,0 bara)
Tvrdoća vode maks. 70 mg CaO po litri vode (7 dH, 13 °fH)
Količina klora maks. 100 mg/l
Idealna pH vrijednost 7
Odvodna cijev promjer= 16 mm, duljina= 2000 mm
Napitci Espresso, Kava, Cappuccino, Čokoladni Cappuccino, Čokolada, Vruće mlijeko, Vruće mlijeko s pjenom, Hladno mlijeko, Hladno mlijeko s pjenom, Vruća voda

Gemmabd.me koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznajte više