Preskočite na sadržaj

Ladica za pribor (TipOpen)

U lako izvlačivoj ladici možete držati vinski pribor odmah ispod vinskih hladnjaka modela WKE 5. Hladnjak i ladica zajedno trebaju nišu visine 60 cm.

Fronta ladice isporučiva je u verzijama:

inox (979245300)

bijelo staklo (979244900)

crno staklo (979245100)

Slični proizvodi
 • FCB 360 V NE E

 • Ugljeni filter FLL23 – Long Lasting Inca smart – 112.0556.528

  Set 2 komada - Inka Smart HCS - Inka Smart C - Inka Smart HC - Flexa - Flexa Glass

 • MONOLITH – nova dimenzija hlađenja i zamrzavanja

  Nova dimenzija hlađenja i zamrzavanja

  Linija Monolith označava novu generaciju ugradnih frižidera i zamrzivača. Temelj je u više od 60 godina inovacije i nemačkom inženjerskom umeću te postavlja nova merila pri čuvanju svežih namirnica.
  Izuzetan kvalitet. Bezvremenski dizajn. Jedinstvene inovacije. Na području hlađenja i zamrzavanja marka Liebherr širom sveta je sinonim za izuzetne proizvode sa širokim asortimanom. Porodično preduzeće godišnje proizvodi više od 2,1 miliona frižidera i zamrzivača za upotrebu u domaćinstu i industriji. Svaki pojedinačni uređaj se razvija i proizvodi sa željom da bude najbolji na svetu.

  Kvalitet

  Liebherr kao jedno od vodećih preduzeća u svetu proizvodi frižidere i zamrzivače premium klase. Visokokvalitetni materijali i komponente ne garantuju samo neuporedivu pouzdanost proizvoda, već i jedinstven dizajn. Već se u procesu proizvodnje temeljno ispituju kvalitet i funkcionalnost svakog uređaja. Osim toga, Liebherr trajno radi na daljim poboljšanjima. Preduzeće stalno investira u istraživanje i razvoj proizvoda, koji ispunjavaju najviše standarde, a takođe premašuju zahteve i očekivanja kupaca u pogledu kvaliteta. Pritom se svi uređaji proizvode uz pridržavanje najveće međunarodne norme kvaliteta ISO 9001, a osim toga zadovoljavaju i međunarodnu normu o zaštiti životne okoline ISO 14001. Pored toga, preduzeće Liebherr ispituje svaki novi proizvod u zvučnim komorama kako bi osigurali najniži mogući nivo buke. Zbog toga ti uređaji spadaju u najtiše na tržištu. Ćutanje nije uvek zlato – ponekad je to i plemeniti čelik.

  Fleksibilne prednosti

  Svaki uređaj iz linije Monolith opremljen je FlexSystem-om. Ovim korisnički prilagođenim sistemom hrana se sortira i čuva u omiljenoj fioci sa tehnologijom BioFresh. Prave prednosti pritom pruža sistem rasvete InfinityBeam: uz pomoć LED rasvete sve fioke sa tehnologijom BioFresh osvetljene su jasnim svetlom, čak i kada su zatvorene. Na taj način oba detalja u svakom trenutku omogućuju savršen pregled.  

  Jednako sveže kao prvog dana

  Princip tehnologije BioFresh je jednostavan: na temperaturi malo iznad 0 °C i podesivoj vlažnosti zdravi vitamini, arome i privlačan izgled namirnica mogu se sačuvati duže nego u dosadašnjim frižiderima. Fioke sa tehnologijom BioFresh opremljene su nezavisnim sistemom za regulisanje temperature i vlažnosti. U HydroSafe odeljku voće i povrće se na odgovarajući način čuva na visokoj vlažnosti, dok se mesni i mlečni proizvodi najbolje čuvaju u odeljku DrySafe pri niskoj vlažnosti. U zavisnosti od potrebe, oba odeljka mogu se koristiti sa istim podešavanjima. Treća fioka u liniji Monolith je još jedan korak napred sa odeljkom za ribu i morske plodove Fish&Seafood-Safe: temperatura od –2 °C idealna je za čuvanje sveže ribe i morskih plodova. Pored toga, u fioci je moguće brzo ohladiti pića pa se ona uvek mogu poslužiti hladna.

  Izvrstan na svakoj razini

  U pogledu svih proizvoda Liebherr pridaje veliku važnost pristupačnosti za korisnika i učinkovitosti. Upravo je zato linija Monolith opremljena visokoučinkovitim sustavom PowerCooling. Osim tehnologija SuperCool i SuperFrost koje brzo hlade ili zamrzavaju hranu, inovativni dizajn Monolitha omogućuje cirkuliranje hladnog zraka u unutrašnjosti. Zbog toga su i namirnice koje se čuvaju u vratima jednako rashlađene kao druge namirnice. Integrirani filtar s aktivnim ugljenom FreshAir sprječava stvaranje neugodnih mirisa te čisti ulazni zrak da bi sve uvijek bilo tako svježe i privlačno mirisalo kako izgleda.

  Dizajn

  Gde mogu da pokažem svoj stil i dobar ukus bolje nego u kuhinji? Kuhinja je središte svakog doma, a granice između dela za stanovanje i kuhinje se briše. Zbog toga su frižideri kompanije Liebherr dizajnerski i životni predmeti. U prilog tome idu brojne nagrade, poput Reddot Design Avard, IF Product Design Avard i Interior Design Avard. Linijom Monolith Liebherr je najavio novo doba ekskluzivnih i luksuznih frižidera i zamrzivača. Inovativna linija modela koristi jedinstvene elemente dizajna i predstavlja nove dimenzije za ugradne uređaje. Zahvaljujući impresivnoj veličini, jasnim linijama, inovativnim funkcijama i posebno tihom radu, elegantna linija Monolith lako će se uklopiti u bilo koji dizajn kuhinje - danas, sutra i dugi niz godina.

  Dovoljan je potez prstom

  Iako Monolith ima najnoviju rashladnu tehnologiju, sve u njoj dizajnirano je tako da bude lako i jednostavno za uptrebu. Intuitivna elektronika koja se kontroliše dodirom na 3,5-inčnom ekranu Touch & Swipe koji je osvetljen, jasan i lak za upotrebu.

  Svetlosna atmosfera za sva čula

  Prava lepota dolazi iznutra. Ovo važi i za Liebherr-ovu liniju Monolith. Iza njegovog tankog modernog dizajna krije se zaista senzualno iskustvo, počevši od besprekorno integrisanog LED bočnog osvetljenja. Podesiva InfinitiLight pruža elegantno i izdržljivo bočno osvetljenje koje se može individualno prilagoditi i takođe je orijentisano na vreme. Takođe emituje manje toplote. Ovo štiti kvalitet hrane. Budući da su LED diode do 80 odsto energetski efikasnije od konvencionalnih rešenja za osvetljenje. Monolith štedi novac i štiti životnu sredinu.

  Kristalno čisti izvor vode u kuhinji

  Telo odrasle osobe sastoji se od približno 70 procenata vode. A ona se mora redovno uzimati. Zahvaljujući uređaju za doziranje vode InfinitiSpring na vratima uređaja u liniji Monolith, računi za vodu više nisu problem. Savršeno integrisan dozator vode postavljeno u ravni sa površinom prednjeg dela je uvek tu kada vam zatreba i ostatak vremena je gotovo nevidljiv. I najbolje od svega: pogodan je za staklene posude i čaše gotovo svih veličina. Liebherrov sistem filtracije takođe uklanja zagađivače, tako da u svakom trenutku pruža odličan kvalitet vode.

  Dovoljno leda na svakoj zabavi

  Automatski ledomat IceMaker iz linije Monolith pravi je magnet za publiku, a u 24 sata daje 1,6 kg filtriranog leda. Ako je aktivirana funkcija SuperFrost, kapacitet proizvodnje dodatno se povećava. Sa fiksnim priključkom creva na dovod vode i zapreminom od 1,8 kg filtriranog leda sigurno neće nedostajati. Tehnologija NoFrost zamrzava namirnice cirkulacijom hladnog vazduha koji otklanja višak vlage. Na taj način u zamrzivaču uvek nema leda, a namirnice više ne mogu akumulirati led. Odleđivanje je stvar prošlosti!

  Snaga se krije u tišini

  Linija Monolith takođe impresionira posebno tihim radom. Ali tišina nije nedostatak, već naprotiv. U zavisnosti od veličine, nosivost graničnika vrata u liniji Monolith iznosi do 36 kg. Monolith je čvrst kao stena koja podržava sve sadrđaje. Graničnici omogućavaju ugao otvaranja od 115 ° i zatvaraju se nezavisno pod uglom od 30 °. Zahvaljujući integrisanom sistemu prigušivanja bez napora SoftSistem, zalogaj u ponoć neće probuditi porodicu.  

  Nisu svi zamrzivači jednaki!

  Jedinstveni dizajn našeg zamrzivača omogućava slobodno kretanje hladnog vazduha, održavajući tako konstantnu temperaturu za optimalno skladištenje hrane i eliminišući nakupljanje mraza. Monolith nudi mnogo prostora u vratima kao i inovativne police zamrzivača. Providne police u vratima zamrzivača mogu se pojedinačno podesitii kako bi pružili dovoljno prostora za predmete male i srednje veličine. Na taj način unutrašnje police ostaju slobodne za veće namirnice. Pored toga, integrisana obloga vrata od nerđajućeg čelika osigurava ravnomerniji efekat hlađenjai pritom izgleda elegantno!

  Zaista velik – iznutra i spolja

  Robusne i elegantne police za vrata nude više prostora i fleksibilnosti. Tako se na vrata mogu staviti čak i velike boce i ambalaža višelitarskih napitaka. To ostavlja police za odlaganje sigurnosnog stakla u unutrašnjosti bez ostalih namirnica - od posudica sa predjelima do sveže pripremljenih salata u velikim posudama. Pošto su police za odlaganje podesive po visini omogućavaju veću fleksibilnost prilikom skladištenja namirnica u zatvorenom i na vratima, raspoloživi prostor može se još bolje iskoristiti.

  Ledeno hladan i promišljen

  Iz godine u godinu, hiljade tona hrane propada zbog oštećenja usled smrzavanja, temperaturnih promena i drugih problema sa čuvanjem. Monolith-ov sistem FrostSafe ima uklonjive zatvorene fioke za zamrzavanje koje štite smrznutu hranu od neželjene razmene vazduha gde nema gubitka hladnog vazduha kada se vrata otvore. Pored toga, FrostSafe fioke su providne i imaju teleskopske vođice, što omogućava savršenu vidljivost sadržaja.  

 • Graničnik za vrata – ugradbeni uređaji

  Tvornički postavljeno otvaranje vrata do 115° moguće je ogranićiti na 90° kako bi zaštitili vrata uređaja ili fronte okolnog namještaja.

Gemmabd.me koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznajte više