Bezvremenska svježina za dugotrajan užitak.

Hladnjacima je posao da hlade. Ali, koje bi još mogućnosti moderni uređaji u današnje vrijeme trebali imati? Kako ih je moguće učiniti učinkovitijima, intuitivnijima i savremenijima?

O svemu tome se razmišlja svakodnevno jer hladnjak je više od uređaja. On treba biti partner koji pruža podršku gdje god može. Koji razmišlja samostalno, preuzima zadatke i olakšava rad. Da bi to uspjelo, Liebherr neprekidno razvija svoje uređaje.

Zbog toga Liebherr radi na hladnjacima koji gotovo da govore sami za sebe: uređaji s inovativnim rješenjima koja ne samo da ispunjavaju vaše zahtjeve, već će vas i oduševiti. Bilo u pogledu kvaliteta, tehnologije održavanja svježine, udobnosti, dizajna, učinkovitosti ili odnosa cijene i kvaliteta. Posebno je bilo važno razviti pametne karakteristike koje vam pružaju najbolju moguću podršku kako biste imali više vremena za istinski bitne stvari u životu.

Duže čuvanje okoline: svježina je pitanje tehnologije.

Čuvanje namirnica u optimalnim klimatskim uslovima ne samo da garantuje posebno dugu svježinu i trajnost, već značajno doprinosi i sprečavanju propadanja namirnica. Liebherr uređaji to postižu zahvaljujući savršenoj kombinaciji integriranih tehnologija održavanja svježine.

BioFresh Professional: s funkcijom HydroBreeze.

Profesionalno hlađenje: hladna maglica svježine garantuje hrskavu svježinu i poboljšava strukturu – voće i povrće zadivljujuće su svježi u ladici BioFresh.

BluPerformance. Superioran komfor.

Visokokvalitetni materijali, preciznost u izradi do najsitnijih detalja, jednostavnost korištenja pomoću preciznog elektroničkog upravljanja na dodir osnovne su odlike BluPerformance palete uređaja.

Kompaktna integracija rashladnog sistema u dno hladnjaka uz preciznu elektroniku omogućava još veću energetsku učinkovitost, povećava se korisni prostir u hladnjaku i poboljšava ergonomičnost zamrzivačkog djela.

BioFresh i BioCool tehnologije garantuju dugotrajnu svježinu namirnica.

Bezvremenska elegancija. Dizajn za svaku kuhinju.

Liebherr ugradbeni hladnjak na prvi pogled ostaje neotkriven i sakriven iza fronti kuhinje, što do izražaja dovodi dizajn kuhinje. Međutim, kad se otvori, postaje jasno: iza njega se krije nešto sasvim posebno.

Samostojeći uređaji - puristički i bezvremenski s jedne strane, elegantni i izuzetni s druge. Novi jezik dizajna besprijekorno se uklapa u svaki interijer. U unutrašnjosti osvajaju plemenite komponente od stakla i nehrđajućeg čelika.

Novi koncept rasvjete LightTower ravnomjerno osvjetljava enterijer i uz to nosi staklene ploče. Fleksibilan je, jedinstven i štedi prostor. Precizna obrada, usredotočenost na detalje i skladna kombinacija materijala, oblika i boja stvaraju potpuno estetski ukupni utisak. Na to novi koncept rasvjete nježno skreće pažnju.

Kockice leda u izobilju. Potpuno automatski.

Neplanirana zabava? Nema problema. Ice Maker dnevno proizvede do 130 kockica leda i isporučuje obilje leda za uživanje u aperitivima, koktelima i bezalkoholnim pićima - za uspješnu ljetnu zabavu.

Uz opciju MaxIce, proizvodnja kockica leda može se ubrzati ako vas je iznenadio broj zvanica.

InfinitySpring. Ovaj potočić izvire u hladnjaku.

Dispenzer vode InfinitySpring izvor je kristalno čiste, hladne vode usred vaše kuhinje. Jer voda je zdrava.

Navlačenje paketa vode u plastičnoj ambalaži je stvar prošlosti. To će rasteretiti vaša leđa i okolinu. Jednostavno i održivo.

Dispenzer vode integriran u istoj ravnini uvijek je tu kad je potreban i gotovo neprimjetan. Prikladan je za posude gotovo svih veličina, uključujući bokale ili boce. Integrirani sistem za filtriranje brine za savršen kvalitet vode.

Savršena ravnoteža. Odličan sveobuhvatni paket.

Dobar rashladni uređaj mora biti uistinu svestran: osim male potrošnje električne energije i niskog nivoa buke treba pružati i uredan prostor za namirnice i raspolagati rezervama snage kad je to bitno.

Iz tog razloga Liebherr ne pazi samo na jedan faktor, već na umu ima sve situacije primjene istovremeno. Uređaji time nude uravnotežen, savršeno prilagođen sveobuhvatan paket energetske učinkovitosti, volumena, nivoa buke i snage hlađenja. Kod Liebher-a, dakle, dobre stvari dolaze u grupama po četiri.

Vrhunska tehnologija za ljubitelje vina. Uslovi kao u vinskom podrumu.

Ljubitelji vina postavljaju najviše zahtjeve po pitanju rashlade i čuvanje njihovih omiljenih vina. Mnogi od njih žele mogućnosti uživanja u vinu u bilo kojem trenutku, drugi skupljaju vina i slažu svoju kolekciju kroz duže vrijeme, a neki žele najbolje od oboje.

Liebher nudi premium vinske vitrine i hladnjake koji garantuju savršene temperature za svaku potrebu. Vazduh u hladnjaku se pročišćava preko filtera sa aktivnim ugljem tako da su uslovi za vaša vina više nego idealni.

Vino - kultura za hedoniste. Kvalitet u svakom detalju.

Porodična proslava, posjete dobrih prijatelja ili mirna veče nudi dobrodošle povode za otvaranje dobre boce vina.

Da bi zrelo vino uzgojeno s ljubavlju razvilo svoj puni ukus, potrebno je brižno postupanje. Uskladišteno u optimalnim uslovima i precizno ohlađeno ono nudi vrhunski užitak ispijanja.

Pronađite odgovarajući uređaj za svoje potrebe:

Integrirani u kuhinjski namještaj ili samostojeći – u Liebherru ćete pronaći velik izbor obije vrste hladnjaka.

Samostojeći uređaji

Ovdje otkrijte sve hladnjake i zamrzivače iz serije samostojećih uređaja.

Ugradbeni uređaji

Ovdje otkrijte sve hladnjake i zamrzivače iz serije ugradbenih uređaja.

Vinska rashlada

Ovdje otkrijte svu vinsku rashladu.

5 godina garancije

Svi Liebherr proizvodi dolaze uz 5 godina garancije, što znači da najmanje 1.826 dana možete bezbrižno uživati u svakodnevnici.